YTÜ Anasayfa
ENGLISH
Yıldız Teknik Üniversitesi
Kalite Koordinatörlüğü
BKYS
BKYS Kullanım Videoları
Koordinatörlük
Kalite Koordinatörlüğü
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Politikalar
YÖKAK Raporları (KİDR, KGBR ve İzleme)
Stratejik Plan
Kalite ve Akreditasyon Süreçleri Bilgilendirme ve Eğitimleri
Akreditasyon
Kalite Komisyonu
Akreditasyon Kurulu
Akreditasyon Temsilcileri
Fakültelere Ait Danışma Kurulları
Laboratuvarlar
Akreditasyon Listesi
Üniversite Danışma Kurulu
KYS Ekipleri
Kalite Temsilcileri ve Kalite Sorumluları
ISO 9001 KYS İç Denetçileri
Kalite Dokümanları
El Kitapları
Prosedürler
İş Akışları
Talimatlar
Kılavuzlar
Formlar
Listeler
Dış Kaynaklı Dokümanlar
Diğer Dokümanlar
Yönetmelikler
Planlar
Yönetim Dokümanları
Organizasyon Şemaları
Görev Tanımları
Yönergeler
Sözleşmeler
Risk Analizleri
Paydaş Analizleri
İletişim
Rehberde
Sitede
DUYURULAR VE ETKİNLİKLER
» DAHA FAZLA
Revizyon Yapılan Dokümanlar
FR-444
Birimlerde Günlük Yemek Satu0131u015f Tutanau011fu0131
FR-446
Merkez Kampüs Günlük Yemek Satu0131u015f Tutanau011fu0131